top of page

Professionele
gelaatsverzorging
& huidverbetering

ODA Skincare | Melanie De Rijck

Naarmate we ouder worden loopt onze huid schade op. Dit kan onder de vorm van zonnevlekken zijn (pigmentvlekken), roodheden, ... Bij ODA brengen we de huid in kaart. We kijken dieper dan wat het blote oog kan waarnemen. Dit doen we aan de hand van onze Lamano®-scan. We bekijken samen waar de prioriteiten liggen en bouwen zo een behandelplan op. Thuis kan je ook aan de slag met een assortiment aan producten van Medik8 en Circadia by Dr. Pugliese. Zo zal je sneller resultaat bekomen.

 

Wist je dat we tijdens een behandeling 30% kunnen behandelen, de overige 70% ligt dus in eigen handen. 

Te verwerken trefwoorden:

stappenplan gezichtsverzorging natuurlijk dieptereiniging reiniging wellness massage zonnecreme rode vlekken hyperpigmentatie droge huid toner pigmentvlekken peeling uitslag eczeem wijnvlek uitslag gevoelige huid droge huid rode vlekken collageen vitamine aloe vera schilferige huid

Waarom mijn interesse
voor de huid?

De huid is ons grootste orgaan en voor mij ook een voorname barometer van hoe het met de persoon in kwestie is gesteld. Er zijn zo veel zaken die je kan ‘aflezen’ van de huid, we denken aan de medische toestand, bepaalde routines en voedingsgewoontes, persoonlijkheid (stress), enz.

De huid is dus bijna zoals een spiegel. We bekijken de analyse samen en overlopen de dringendste noden. we stellen het behandelplan op en bekijken hoe we thuis aan de slag kunnen gaan.


Thuis bepaalde aanpassingen doen zal het resultaat enkel ten goede komen. De juiste ingredienten dagelijks krijgen is echt een must als we streven naar echte huidverbetering.

"De huid is dus bijna zoals een spiegel."


Ook de tijdsgeest is in verandering. Mensen leven bewuster en willen zich tonen van hun beste kant. We denken aan Facebook, Instagram, selfies,… ons gezicht is het eerste wat mensen zien. Wat mensen verbindt. Dus voor mij is de huid een ‘hot item’.Vooral het beste in de huid naar boven brengen dat is mijn doel. Een natuurlijke schoonheid zonder al te veel make-up of grote ingrepen dat is waar ik wil naar toe werken. Mensen hierin begeleiden dat is mijn passie.

Hoe ga ik te werk

Alles begint met het intakegesprek (Rising Sun of New Moon). Daarbij neem ik van jouw gelaat een huidanalyse af. Dit doen we met behulp van de revolutionaire Lightskin®.
Na het nemen van enkele dieptefoto's, door middel van verschillende lichtfrequenties krijg ik dusdanig een volledig, nauwkeurig beeld van hoe het met je huid gesteld is.


Wat krijgen we zoals te zien? 
Porieën, uv-schade, p-bacterie, gevoelig gebied, vochtgehalte, enz.
We krijgen dus een erg duidelijk beeld van hoe het met de huid gesteld is in de diepte.

ODA Skincare | Lamano-scan voor bewezen resultaat
ODA Skincare | Medik8 assortiment

Op basis van deze resultaten stel ik voor jou een behandelplan op, welke producten en behandelingen het beste zijn om jouw huid op dat moment terug in balans te krijgen. 

Bij ODA werken we met Medik8 en Circadia by Dr. Pugliese in de behandelingen. Ook thuis kan je met deze producten aan de slag. Dit is zeker een must om sneller aan het beoogde resultaat te komen.

Bij Medik8 is het onze missie dat iedereen een Beautiful Skin for Life verdient.  Dit kan door thuis de CSA-filosofie toe te passen. Vit C. + SPF voor overdag, vit A. voor 's nachts.

Kiezen we voor Circadia by Dr. Pugliese stemmen we jouw gelaatsroutine op de circadiaanse ritmes.

  • Intakegesprek mét scan + volledige gelaatsbehandeling

  • Gelaatsbehandeling met gezichtsmassage

  • Gelaatsbehandeling + Dermaplaning

WIST-JE-DATJE

Oda betekent huid in het Litouws

bottom of page