top of page

Enkel de beste producten voor jou

Zowel in mijn atelier als op de webshop gebruik ik enkel producten waar ik ook zelf volledig van overtuigd ben. Hierbij hou ik rekening met alle huidtypes/huid uitdagingen, het sustainability aspect en de prijs-kwaliteit. Daarom ben ik trots om de skincare partners waar ik mee samenwerk. Hieronder een kleine toelichting over één van die partners, Medik8!

ODA Skincare |  Onze producten
ODA Skincare | trotse partner van Medik8

Medik8

Medik8's ultieme missie is om je te helpen Beautiful Skin for Life te bereiken. Onze aanpak voor anti-aging huidverbetering, is ingekapseld in onze eenvoudige CSA-filosofie. Bij Medik8 geloven we dat het geheim om er langer jong uit te zien zo gemakkelijk is als vitamine C plus zonnebrandcrème overdag en vitamine A ‘s nachts. Als je je huid verzorgt en ons eenvoudige advies opvolgt, geloven wij dat je er op je 50ste uitziet als een 40-jarige.

Bij Medik8 willen wij ervoor zorgen dat iedereen kan beschikken over een prachtige huid? Dat doen we met onze eigen methode: de CSA-filosofie. Deze filosofie bestaat uit vitamine c, zonnebrandcrème en vitamine a. Oftewel: CSA. Hoe wij te werk gaan, leggen we hier voor u uit.

 

Krachtige CSA filosofie

Medik8 wil mensen helpen aan een Beautiful Skin For Live. Dat doen we met de CSA-filosofie. Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze aanpak ervoor zorgen dat mensen er jonger uit komen te zien. Je hoeft alleen maar het advies van onze kundige experts op te volgen!

Bij onze aanpak komt vitamine C kijken. Wij maken om verschillende redenen gebruik van vitamine c bij onze methode. Het zorgt er namelijk voor dat pigment wordt geblokkeerd. Doordat er geen pigment op je huid ontstaat, blijft je huid glad en helder. Wij adviseren dit in de ochtend aan te brengen. 

De vitamine c zorgt er kort gezegd voor dat huidveroudering tegen wordt gegaan. Dat is ideaal, want een verouderde huid is geen fraai beeld. Echter komt huidveroudering vaak voor, wat een simpele reden heeft: de zon.

ODA Skincare | icon skincare
Beautiful Skin
For Life
ODA Skincare | icon bulb
Unieke Technologieën
ODA Skincare | icon aloe
Krachtige skincare ingrediënten in de juiste percentages
ODA Skincare | icon science
Gebaseerd op bewezen wetenschappelijk onderzoek
80% van de gevallen komt door de zon

Het is heerlijk om op een zonovergoten dag in de tuin te liggen, maar duidelijk is dat het slecht is voor je huid. Veel mensen zijn zich daar niet van bewust, aangezien dit pas op latere leeftijd ontdekt wordt. Een voorbeeld daarvan is huidveroudering. Als dit op latere leeftijd ontstaat, kan het goed zijn dat dit in uw jongere jaren is gebeurd. Uit statistieken blijkt dat tachtig procent van de huidveroudering is veroorzaakt door de zon.

Dat is dus iets om écht rekening mee te houden. Daarom valt zonbescherming ook binnen onze CSA-filosofie. Het is belangrijk om je huid zo goed mogelijk te beschermen tegen de zon, ook op een bewolkte dag, want ook dan bereikt Uv-straling uw huid. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende beschermers (zie ook de Heliocare producten in de webshop) die u helpen tegen het gevaar van de zon.

Het laatste onderdeel van onze CSA-filosofie is vitamine A. Dit zorgt namelijk voor huidverbetering, aangezien het allerlei verschillende voordelen heeft voor de huid. Al met al is onze CSA-filosofie dus helemaal niet zo ingewikkeld. Het is een eenvoudige manier om huidveroudering tegen te gaan en zelfs te zorgen voor huidverbetering.

ODA Skincare | icon recycle
Ecovriendelijk
Zero-waste
vanaf 2023
ODA Skincare | icon rabbit
We vechten voor de rechten van dieren & doen zelf geen dierentesten
ODA Skincare | icon earth

We verminderen en compenseren actief de CO2 uitstoot

ODA Skincare | icon plant
Alle producten zijn 100% vegan

Het laatste onderdeel van onze CSA-filosofie is vitamine A. Dit zorgt namelijk voor huidverbetering, aangezien het allerlei verschillende voordelen heeft voor de huid. Al met al is onze CSA-filosofie dus helemaal niet zo ingewikkeld. Het is een eenvoudige manier om huidveroudering tegen te gaan en zelfs te zorgen voor huidverbetering.

De producten:

bottom of page