top of page

Enkel de beste producten voor jou

Zowel in mijn atelier als op de webshop gebruik ik enkel producten waar ik ook zelf volledig van overtuigd ben. Hierbij hou ik rekening met alle huidtypes/huid uitdagingen, het sustainability aspect en de prijs-kwaliteit.
Daarom ben ik trots om de skincare partners waar ik mee samenwerk. Hieronder een kleine toelichting wie ze zijn en waarvoor ze staan.

ODA Skincare | Melanie De Rijck
ODA Skincare | Productoverview

Medik8

Onze ultieme missie is om je te helpen Beautiful Skin for Life te bereiken. Onze aanpak voor anti-aging huidverbetering, is ingekapseld in onze eenvoudige CSA-filosofie. Bij Medik8 geloven we dat het geheim om er langer jong uit te zien zo gemakkelijk is als vitamine C plus zonnebrandcrème overdag en vitamine A ‘s nachts. Als je je huid verzorgt en ons eenvoudige advies opvolgt, geloven wij dat je er op je 50ste uitziet als een 40-jarige.

ODA Skincare | Heliocare

Heliocare

Heliocare (Cantabria Labs) biedt een totale bescherming tegen de zon op basis van varens. Zowel voor bescherming van buitenaf als van binnenuit. Zelfs de meeste gevoelige huid kan hiermee beschermd worden tegen de schadelijke gevolgen van de zon.

Heliocare biedt ook producten aan tegen zonneallergieën en beschermt de huid tegen gevaarlijke uv-stralen. De Heliocare capsules op basis van varens bevatten antioxidanten voor een goede bescherming van de huid. Gaat de strijd ook aan met huidveroudering.

Het assortiment van Heliocare bestaat uit crèmes, gels en capsules voor oraal gebruik.

ODA Skincare | Circadia Science
ODA Skincare | Circadia logo

Circadia by Dr. Pugliese

Als jouw lokale Circadia expert adviseer ik expliciet producten na contact aan te kopen. Zo garandeer ik dat de juiste behandeling en thuisverzorging op maat van jouw huid worden afgestemd.

De Circadia productlijn is ontstaan vanuit de bewustwording dat bepaalde biologische processen van de huid geobserveerd en versterkt kunnen worden. De huid heeft een cyclische werking volgens de circadiaanritmes van het lichaam. Dat komt er grotendeels op neer dat de huid overdag beschermd moet worden tegen schadelijke invloeden van buitenaf en ze ‘s nachts in herstelmodus gaat.

Het menselijk lichaam is afgestemd volgens de circadiaanse klokgenen die o.a. de vertering, lichaamstemperatuur en pH-waarde reguleren, net zoals het vermogen om zichzelf te beschermen en te herstellen. De huid is het grootste orgaan van het lichaam en wordt rechtstreeks blootgesteld aan uv-straling en toxische omgevingsinvloeden. Ze is in staat haar eigen circadiaanritmes te programmeren om zo bescherming en herstel te genereren. Huidverzorgingsexperten zouden zich er dus van bewust moeten zijn dat het tijdstip waarop ze een huidanalyse inplannen of een bepaalde behandeling voorschrijven een invloed kan hebben.

Circadia producten maken gebruik van parabeenvrije conserveringsmiddelen, een veelheid aan geavanceerde technologieën en gespecialiseerde producten. Door de combinatie van zuivere plantenextracten, stamcellen, vitaminen van de tweede generatie en innovatieve peptidentechnologie bereiken we een optimale gezondheid en schoonheid van de huid.

* Enkel voor bestaande ODA klanten online bestelbaar, na een afspraak en/of behandeling.

ODA Skincare | Le Beach Tanning Drops

Le Beach

LE BEACH is een niche beautymerk, ontstaan in Nederland en handgemaakt in Nederland en Griekenland. Combinatie van kennis en expertise in wetenschap en tuinbouw om de beste producten voor je huid & het milieu te creeren. LE BEACH maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit, we bieden een selectie van hoogwaardige producten voor persoonlijke verzorging, zoals zelfbruiner, zonverzorging, huidverzorging en haarverzorging.

De producten worden geleverd in recyclebare verpakkingen, en bevatten geen parabenen, synthetische kleurstoffen of andere agressieve chemicaliën. De producten zijn gemaakt met het hoogst mogelijke % natuurlijk ingrediënten. De productie is niet belastend voor het milieu en is dierproefvrij.

 

Le Beach' missie is het produceren en promoten van hoogwaardige producten die duurzaam en betaalbaar zijn. Onze bewust gemaakte producten, geformuleerd met de puurste ingrediënten zodat je je goed voelt over wat je op je huid smeert. Daarnaast schenken ze 2% van hun omzet aan liefdadigheidsorganisaties zoals Alzheimer's foundation en Save the Children.

bottom of page