top of page

Enkel de beste producten voor jou

Zowel in mijn atelier als op de webshop gebruik ik enkel producten waar ik ook zelf volledig van overtuigd ben. Hierbij hou ik rekening met alle huidtypes/huid uitdagingen, het sustainability aspect en de prijs-kwaliteit. Daarom ben ik trots om de skincare partners waar ik mee samenwerk. Hieronder een kleine toelichting over één van die partners,
Circadia by Dr. Pugliese!

ODA Skincare | trotse partner van Circadia
ODA Skincare | Circadia science
ODA Skincare | Circadia logo

Circadia by Dr. Pugliese

Als jouw lokale Circadia expert adviseer ik expliciet producten na contact aan te kopen. Zo garandeer ik dat de juiste behandeling en thuisverzorging op maat van jouw huid worden afgestemd.

De Circadia productlijn is ontstaan vanuit de bewustwording dat bepaalde biologische processen van de huid geobserveerd en versterkt kunnen worden. De huid heeft een cyclische werking volgens de circadiaanritmes van het lichaam. Dat komt er grotendeels op neer dat de huid overdag beschermd moet worden tegen schadelijke invloeden van buitenaf en ze ‘s nachts in herstelmodus gaat.

Het menselijk lichaam is afgestemd volgens de circadiaanse klokgenen die o.a. de vertering, lichaamstemperatuur en pH-waarde reguleren, net zoals het vermogen om zichzelf te beschermen en te herstellen. De huid is het grootste orgaan van het lichaam en wordt rechtstreeks blootgesteld aan uv-straling en toxische omgevingsinvloeden. Ze is in staat haar eigen circadiaanritmes te programmeren om zo bescherming en herstel te genereren. Huidverzorgingsexperten zouden zich er dus van bewust moeten zijn dat het tijdstip waarop ze een huidanalyse inplannen of een bepaalde behandeling voorschrijven een invloed kan hebben.

Circadia producten maken gebruik van parabeenvrije conserveringsmiddelen, een veelheid aan geavanceerde technologieën en gespecialiseerde producten. Door de combinatie van zuivere plantenextracten, stamcellen, vitaminen van de tweede generatie en innovatieve peptidentechnologie bereiken we een optimale gezondheid en schoonheid van de huid.

ODA Skincare | Circadia icon science-microscope
Chronobiologische
werking & studies
ODA Skincare | Circadia icon science-based
Vrij van
parabenen
ODA Skincare | Circadia icon earth-science
Zuivere plantenextracten
(ECO-CERT)
ODA Skincare | Circadia icon string
Innovatieve
peptiden

De producten:

bottom of page